Sapte scuturi care ne blocheaza inima

Cele 7 scuturi care ne blocheaza vindecarea (inima) sunt:

1) Scutul Separarii (sentimentul ca sintem separati unii de altii).

2) Scutul protectiei si al Agresivitatii (credinta ca trebuie sa ne protejam de atacurile care se fac asupra noastra si sintem obligati sa agresam, la rindul nostru).

3) Trecutul (trecutul nostru devine piatra de poticnire). Noi credem ca sintem blocati in karma provenita din vieti trecute sau in karma din aceasta viata, intirziem prea mult in a ne cauta greselile ori a cauta ceea ce altii ne-au facut rau si, in acest fel, cadem vibrational, ori ne mentinem in domeniul vibratiilor joase, unde mentinem suferinta, victimizarea, agresivitatea, separarea etc).

4) Suferinta si Victimizarea (suferim si ne credem victime ale trecutului, ale bolii noastre, ale altor oameni).

5) Sentimentul ca nu avem iubire; miracolele si Gratia sint pentru altcineva, nu pentru noi, sentimentul ca nu meritam iubire sau nu sintem destul de buni.

6) Scutul credintelor si al gindirii (ne gandim prea mult sa ne fie bine sau ne gandim ca nu ne este bine, dar in dimensiunile inalte gandirea dispare, deci dispar si credintele noastre.

7) Scutul Puterii si al Controlului (noi incercam sa controlam lucrurile, pe noi insine sau pe ceilalti oameni si facem, astfel, un joc de putere, inaltind inca un scut in calea iubirii si a luminii). Este vorba – dupa cum bine observam – despre dimensiuni ale constiintei, despre dimensiuni pur psihologice, care se dovedesc a reprezenta chei pe drumul catre cunoastere si lumina, catre vindecarea ranilor noastre interioare, pentru vindecarea sentimentului de victimizare si agresivitate, care ne tin legati de Eul omenesc. Practic, sintem victime ale perceptiei noastre si ne impiedicam pe drumul catre trairea in adevarata noastra natura, care este numai iubire si lumina, de aceste scuturi pe care le-am fabricat in constiinta noastra. Curatind – purificindu-ne constiinta, dobindim cheile de acces catre natura adevarata a realitatii si vindecarea sau orice altceva avem nevoie devine ceva ce nu este facut de noi sau de mintea noastra.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s